Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2-3

Інгредієнти:

2 курячі грудки (близько 175 г)
1 зубчик часнику
маленький шматочок свіжого кореня імбиру
1 маленький цибулю
4 ст. л. свіжого коріандру
1 зелений чилі
2 ст. л. оливкової олії
солодкий перець чилі, подрібнену цибулю і червоний перець, подавати

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Приготування:

1. Кидаємо курку, часник, імбир, цибуля, коріандр і чилі в кухонний комбайн і добре змішуємо. Подрібнюємо до тих пір, поки курка не буде дрібно подрібнена, і все буде добре перемішано. Використовуємо з руки, щоб сформувати шість маленьких котлеток.

2. Нагріваємо олію в сковороді, потім обсмажуємо гамбургери на середньому вогні близько 6-8 хвилин, повертаючи один раз. Подаємо гарячими, з солодким соусом чилі, коріандром, подрібненою цибулею і червоним чилі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з соусом песто.