Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. арахісу або соняшникової олії
340 г міні-курячих філе
2 зубчики часнику
200 г брокколі
200 мл курячого бульйону
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. чистого меду або 2 ч. л. золотого цукру
половина лимона і сік цілого
велика жменька смажених кешью

Популярні новини зараз
Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій сковороді або воке. Додаємо курку і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до золотистого кольору. Виймаємо з сковороди і додаємо часник і брокколі. Смажимо хвилину або близько того, а потім накриваємо кришкою і гтовим ще 2 хвилини.

2. Змішуємо соус, кукурудзяний крохмаль і мед або цукор, потім виливаємо в каструлю і перемішуємо, поки не загусне. Кладемо курчати назад в каструлю і даємо їй прогрітися, потім додаємо лимонну цедру і сік і горіхи кешью. Перемішуємо, а потім подаємо з рисом або локшиною басматі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт какао з зефіром всього за 5 хвилин.