Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

900 г холодного вареного рису
400 г тунця
200 г заморожених пейтов

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Показати ще

2 червоних перцю
3 помідора
5 цибулин
листова петрушка
великі горстистые зелені оливки
4 ст. л. майонезу
1 лимон
2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Приготований рис, ймовірно, росіл разом, тому розкладіть його у великій мисці. Перемішуємо в тунці, потім змішуємо горох, перець, помідори, цибулю, петрушку і маслини.

2. Перемішуємо майонез, лимонний сік і оливкову олію і приправляємо за смаком. Накриваємо чашу плівкою або поміщаємо її у великий пластиковий контейнер.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з солодким соусом чилі.