Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

320 г листового листкового тіста
1 яєчний жовток
2 філе лосося без шкіри
3 ст. л. вершків
1 ст. л. яловичини
велика жменю шпинату

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів і викладаємо великий аркуш для випічки пекарським пергаментом. Розгортаємо лист тіста і малюємо кордон близько 1 см від краю. Притискаємо середню область виделкою по всій поверхні і заливаємо кордон яєчним жовтком. Випікаємо тісто протягом 15 хвилин.

2. Між тим, кладемо філе лосося в мікрохвильову тарілку і накриваємо плівкою. Готуємо в мікрохвильовій печі на високому рівні протягом 2 хвилин, поки вона не буде приготовлена. Відкладаємо, щоб охолонути протягом 1-2 хвилин, а потім нарізаємо на шматки. Змішуємо вершки з гірчицею в маленькій мисці і приправляємо.

3. Виймаємо тісто з духовки і згладжуємо середню область спинкою ложки. Накриваємо вершками, потім розкидаємо шпинат і пластівці лосося. Випікаємо в духовці ще 5 хвилин або поки тісто не буде приготовано і золотисто.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосового пудингу з вишнею.