Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г макаронних виробів
4 ст. л. оливкової олії
4 анчоуса в маслі, осушених
1 червоний чилі, тонко нарізаний
сік 1 лимона
½ чайної ложки свіжого тертого мускатного горіха
250 г маскарпоне
250 г капусти
25 г грана падано, дрібно терта

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Показати ще

Приготування:

1. Використовуючи саму велику каструлю, варимо макарони в солоній воді, слідуючи інструкціям на упаковці і встановлюючи таймер. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, додаємо анчоуси і чилі і злегка обсмажуємо на пару хвилин, помішуючи знову і знову, поки анчоуси повністю не розчиниться у маслі. Перемішуємо з лимонною цедрою і мускатним горіхом. Перемішуємо в маскарпоне і половині лимонного соку, потім видаляємо з вогню.

2. Коли у макаронів залишилося 4 хвилини, додаємо капусту на каструлю з макаронами, за кілька хвилин. Кип'ятимо тільки до тих пір, поки капуста не стане яскравою і ніжною, а паста аль-денте. Зарезервуйте 200 мл макаронної варильної води, потім виливаємо. Додаємо сир, тертий сир і 100 мл макаронної води, потім змішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карамельної свинини.