Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3-4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
4 курячих стегна
300 г феттучині або тальятелле
1 ст. л. масла
200 мл подвійних вершків
½ мускатного горіха, тертого
100 г пармезану
петрушка, нарізати, подавати

Популярні новини зараз
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо оливкову олію в антипригарній сковороді на середньому вогні. Додаємо курячі стегна і обсмажуємо близько 10 хвилин, повертаючи на півдорозі, поки вони не стануть золотисто-коричневими і не будуть приготовані. Відкладаємо, щоб трохи охолонути, потім використовуємо дві вилки для подрібнення.

2. Доводимо каструлю солоної води до кипіння і додаємо макарони, варимо на 1 хвилину менше, ніж інструкції по упаковці. Поки макарони готуються, додаємо олію у сковорідку на середньому вогні. Змішуємо в кремі разом з мускатним горіхом і доводимо до кипіння. Додаємо курчати назад в каструлю.

3. Як тільки макарони будуть приготовані, використовуємо щипці, щоб перенести макарони прямо з води в сковорідку. Посипаємо більшу частину пармезану і використовуємо щипці, щоб змішати все це разом. Приправляємо добре, потім викладаємо на тарілки. Посипаємо пармезаном, петрушкою і чорним перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з рисом і тунцем.