Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. чилі соусу
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. рисового вина
1 зубчик часнику
2 ч. л. дрібно тертого імбиру
4 філе лосося
1 ст. л. кунжуту
відварений рис, подавати
смажені овочі

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У неглибокій тарілці змішуємо соус чилі, соєве масло, кунжутне масло, рисове вино, часник і імбир. Кладемо шматочки лосося в маринад, і відкладаємо на 15 хвилин.

2. Кладемо маринований лосось на піддон для випічки, зі шкірою вниз. Посипаємо кунжутним насінням і смажимо в духовці протягом 15 хвилин. Подаємо з приготованим на пару рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.