Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 великих філе морського окуня
цедра і сік ½ апельсина
2 ч. л. чистого меду
2 ч. л. гірчиці
2 ст. л. оливкової олії
250 г сочевиці
100 г крес-салату
невелика петрушка, порізана
маленький кріп, нарізаний

Популярні новини зараз
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть "ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Поміщаємо кожне філе морського окуня, на стороні шкіри вниз, на окремі квадрати фольги. Змішуємо апельсинову цедру, мед, гірчицю, 1 ст. л. оливкової олії і деяку приправу, і змочуємо її над філе. Тягнемо боки фольги вгору і скручуємо краї разом, щоб зробити окремі посилки. Поміщаємо посилки на деко і випікаємо в духовці протягом 10 хвилин, поки риба не буде тільки що приготовлена.

2. Підігріваємо сочевицю, слідуючи інструкціям з пакування, потім змішуємо з апельсиновим соком, що залишився маслом, крес-салатом, зеленню і приправою. Поділяємо сочевицю між двома пластинами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шинки в кока-колі.