Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г цибулі-шалот
4 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, злегка подрібнений
розмарин
5 ст. л. бальзамічного оцту
400 мл червоного вина
400 мл курячого бульйону
ручка масла

Популярні новини зараз
Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії Кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим улюбленим на літо Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців І світло буде, і заплатимо менше: українцям підказали, як зменшити суми у платіжках
Показати ще

Приготування:

1. Смажимо цибулю-шалот в середній каструлі з оливковою олією на високому вогні протягом приблизно 3 хвилин до легкого підсмажування, часто помішуючи.

2. Додаємо мелений чорний перець і подрібнену часникову гвоздику, гілочку розмарину.

3. Продовжуємо готувати ще 3 хвилини, часто помішуючи, щоб запобігти горіння цибулі-шалот.

4. Вливаємо 5 столових ложок бальзамічного оцту і варимо до повного випарювання до сиропу, потім виливаємо 400 мл червоного вина.

5. Виливаємо 400 мл бульйону і доводимо до кипіння.

6. Зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки вона не зменшиться на дві третини. Видаляємо часник і розмарин.

7. Додаємо трохи солі за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з подвійним шоколадом.