підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

3 ст. л. арахісу або соняшникової олії
2 жирних часникових гвоздики
1 маленький червоний перець
200 г тигрових креветок
2 ст. л. соєвого соусу або тайського рибного соусу
100 г шпинату

Популярні новини зараз
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо сковороду. Додаємо 2 столові ложки олії, а через кілька секунд - часникові скибочки. Смажимо, поки вони не стануть золотистими, а потім використовуючи щілинну ложку, викладаємо на кухонну папір для зливу.

2. Кидаємо в перець і обсмажуємо протягом 1 хвилини або до тих пір, поки не зм'якне. Додаємо решту кількість масла. Підігріваємо, потім кидаємо в креветки і смажимо ще 2-3 хвилини до готовності. Додаємо соєвий або рибний соус.

3. Додаємо шпинат і обсмажуємо, поки він не почне в'янути. Повертаємо перець і хрусткий часник на казанок з опуклим днищем, потім негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт спагетті з фрикадельками з тунця.