Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 мл молока
4 ст. л. борошна
50 г масла
100 г тертого міцного чеддера

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Показати ще

Приготування:

1. Наливаємо 500 мл молока у велику каструлю і додаємо 4 столові ложки борошна і 50 г масла.

2. починаємо збивати суміш. Швидко збиваємо, коли масло тане, і суміш доходить до кипіння - борошно зникне, і соус почне загусати.

3. Збиваємо ще 2 хвилини, потім перемішуємо в 100 г тертого сиру чеддер до тих пір, поки він не розтане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.