Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 мл молока
4 ст. л. борошна
50 г масла
100 г тертого міцного чеддера

Популярні новини зараз
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Показати ще

Приготування:

1. Наливаємо 500 мл молока у велику каструлю і додаємо 4 столові ложки борошна і 50 г масла.

2. починаємо збивати суміш. Швидко збиваємо, коли масло тане, і суміш доходить до кипіння - борошно зникне, і соус почне загусати.

3. Збиваємо ще 2 хвилини, потім перемішуємо в 100 г тертого сиру чеддер до тих пір, поки він не розтане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.