Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г картоплі
2 ст. л. оливкової олії
8 курячих стегон
300 г томатів черрі
100 г чорних маслин
½ дрібного орегано
200 г фета
2 ст. л. червоного винного оцту

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Кладемо картоплю на деко і добаляем половину масла. Кладемо курячі стегна зверху і приправляємо. Смажимо в духовці протягом 30 хвилин.

2. Додаємо помідори черрі, оливки, листя орегано і фету, потім змочуємо червоним винним оцтом. Повертаємо в духовку на 25-30 хвилин, поки курка не буде приготовлена.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт торта сніговика.