Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 750 мл

Інгредієнти:

750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

Приготування:

Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.