Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 750 мл

Інгредієнти:

750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків

Популярні новини зараз
Пенсіонерам подвоять доплати: хто отримає більше грошей Зима 2025−2026 в Україні: чи чекати аномального тепла, різких морозів і снігових сюрпризів - прогноз синоптиків Ряд українців можуть залишитися без роботи: хто потрапить під скорочення Смертельне тріо: 70‑річний пенсіонер помер після інтиму з двома партнерами, вечірка закінчилась трагедією
Показати ще

Приготування:

Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.