Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 750 мл

Інгредієнти:

750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків

Популярні новини зараз
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч "Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно
Показати ще

Приготування:

Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.