Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

4 курячих філе

100 мл молока

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У кухонному комбайні робимо фарш, додаємо всі інгредієнти, перемішуємо.

2. Викладаємо фарш на харчову плівку.

3. Надаємо фаршу форму трубочок і загортаємо у плівку.

4. Закручуємо кінці сосисок.

5. Доводимо каструлю з водою до кипіння. Варимо сосиски протягом приблизно 7 хвилин в трохи киплячій воді.

6. Потім знімаємо плівку і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт винного соусу з цибулею шалот.