Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сухофруктів (на ваш смак)

Популярні новини зараз

Тіна Кароль мовчазно "знищила" самовпевнену Олю Полякову на конкурсі: "Вічно кричить"

Дівчина розповіла про насилля над нею у 4 роки й чому мама вигороджувала злочинця

Мама Андрія Кузьменка пояснила, чому вимагає в ексучасників "Скрябіна" 150 тис. доларів: хочуть забрати все

Лесю Нікітюк показали справжню під час роботи, від цього крику в'януть вуха: "Що ти стоїш?"

Показати ще

1,5 склянки цукру

4 склянки води

Приготування:

1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.

2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.