Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сухофруктів (на ваш смак)

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку
Показати ще

1,5 склянки цукру

4 склянки води

Приготування:

1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.

2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.