Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сухофруктів (на ваш смак)

Популярні новини зараз
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні Кабмін запровадив нові правила нарахування пенсій: що буде з радянським стажем Укренерго піднімає тарифи: на скільки зросте вартість світла у 2026 році Українців попередили про складну зиму: під загрозою – чотири області
Показати ще

1,5 склянки цукру

4 склянки води

Приготування:

1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.

2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.