Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
400 г борошна
250 г вершкового масла
3 яйця
900 г гарбуза
200 г цукру
200 мл вершків 30% жирності
кориця за смаком
ванілін за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1.Просіваємо борошно в глибоку миску і руками перетираємо з маслом до стану крихт. Потім додаємо злегка збите яйце і замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і залишаємо в холодильнику на 30-50 хвилин.
2. Очищаємо і виймаємо насіння з гарбуза. Нарізаємо кубиками, потім тушкуємо в каструлі з невеликою кількістю води до м'якості і випаровування рідини. Збиваємо в блендері до однорідності.
3. На борошняний поверхні розкачуємо тісто. Потім викладаємо його в круглу форму для випічки 30 см. Випікаємо протягом 30 хвилин у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.
4. Гарбузове пюре збиваємо з двома яйцями, цукром, вершками і прянощами. Далі виливаємо у форму з коржем. Випікаємо 50 хвилин при 180 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх сосисок з курячого філе.