Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися
Показати ще

10 ст. л. соєвого соусу

5 ч. л. яблучного оцту

5 ч. л. цукру

0,5 склянки води

2 ст. л. томатної пасти

1 солодкий перець

1 шматок консервованого ананаса

2 помідора

Приготування:

1. Нарізаємо філе тонкими смужками, потім додаємо соєвий соус ( 6 ст. л.) і приправляємо.

2. У глибокій сковороді змішуємо оцет, соєвий соус (4 ст. л), томатну пасту. Підігріваємо, додавши частину цукру. Потім заливаємо водою, додаємо перець, ананас і помідори. Далі тушкуємо на повільному вогні приблизно 10 хвилин.

3. Обсмажуємо курку, потім додаємо соус і тушкуємо протягом 10 хвилин. Подаємо з рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт компоту із сухофруктів.