Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 капуста
50 мл оливкової олії
2 яйця
270 г вершкового масла
400 мл молока
1,5 ст. л. солі
500 г борошна
2 ст. л. цукру
22 г дріжджів
Приготування:
1. Змішуємо борошно з половиною столової ложки солі, цукром і дріжджами. Перемішуємо з маслом за допомогою рук. Потім додаємо молоко і замішуємо тісто. Залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.
2. Тим часом тонко ріжемо капусту, перемішуємо з сіллю і заливаємо окропом. Потім тушкуємо капусту в глибокій сковороді з оливковою олією і вершковим маслом протягом 10 хвилин. Далі додаємо молоко, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 20 хвилин постійно помішуючи. Тим же часом варимо 2 яйця.
3. Тісто розкачуємо на тонкі кола. Далі по черзі викладаємо на деко в один шар тіста і капусту. Зверху накриваємо останнім шаром тесту. Проколюємо виделкою пиріг і випікаємо протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога з молоком.