Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг свинини

Популярні новини зараз
В Україні підвищать ще один комунальний тариф Пенсіонерам призначать тимчасову допомогу: хто отримає значні виплати Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон ПриватБанк блокує карти українців після цієї операції: "Платив роками за кожен місяць"
Показати ще

1 апельсин

2 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. тертого імбиру

2 ст. л. меду

Приготування:

1. Вимиваємо і натираємо м'ясо сіллю і перцем, змащуємо рослинним маслом і кладемо на підготовлений лист.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо м'ясо протягом 60 хвилин.

3. Для апельсинового сиропу знімаємо цедру з половини апельсина. Потім розрізаємо його навпіл і вичавлюємо сік. Натираємо корінь імбиру і змішуємо з апельсиновим соком, цедрою, імбиром, соєвим соусом і медом. Варимо на сильному вогні до згущення.

4. Виймаємо м'ясо з духовки, поливаємо сиропом і запікаємо ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з капустою.