Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз
ЗМІ пишуть, що Сергій Притула купив 3 квартири у Києві, збираючи донати на ЗСУ Світом шириться смертельна інфекція, від якої немає ліків — може вбити лише один укус комара Перевірте свій "Резерв+": кому терміново потрібно в ТЦК Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці
Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на годину.

2. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю кільцями до золотистого кольору. Додаємо мед і готуємо ще протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи.

3. Печінку приправляємо, і гарненько обсмажуємо на розігрітій сковороді 7-10 хвилин. Подаємо на тарілці разом з цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в апельсинової глазурі.