Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

8 стебел зеленого лука

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 30 липня: цим знакам Зодіаку краще відкласти важливі рішення Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Показати ще

1,5 ст. л. рослинного масла

3 зубчики часнику

1 шматок кореня імбиру

2 червоних перцю

2 курячих філе

кешью 100 г

150 г стручкового гороху

2 ст. л. соєвого соусу

1,5 ч. л. кунжутного масла

Приготування:

1. У великій сковороді нагріваємо масло і додаємо цибулю, часник і імбир. Перемішуємо. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і кладемо на сковороду, смажимо до золотистої скоринки. Додаємо перець, потім горох і кешью. Готуємо протягом 2 хвилин.

2. Додаємо соєвий соус і кунжутне масло. Все добре перемішуємо і подаємо з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.