Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г індички

Популярні новини зараз
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 головка цибулі

1 яблуко

1 ст. л. соєвого соусу

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо індичку і маринуємо в оливковій олії і соєвому соусі.

2. Нарізаємо яблука і цибулю. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору.

3. Додаємо в сковороду індичку і маринад. Обсмажуємо протягом декількох хвилин на сильному вогні.

4. Додаємо яблука і приправляємо. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 10 хвилин.

5. Подаємо з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних сирних кексів.