Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г індички

Популярні новини зараз
Пекельна спека нарешті залишить територію України – які сюрпризи готує нам серпень Українці поспішають зняти готівку через ліміти: скільки вдасться отримати протягом доби ПриватБанк блокує карти українців після цієї операції: "Платив роками за кожен місяць" Важливо для кожного пенсіонера: українців попередили про зміни
Показати ще

1 головка цибулі

1 яблуко

1 ст. л. соєвого соусу

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо індичку і маринуємо в оливковій олії і соєвому соусі.

2. Нарізаємо яблука і цибулю. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору.

3. Додаємо в сковороду індичку і маринад. Обсмажуємо протягом декількох хвилин на сильному вогні.

4. Додаємо яблука і приправляємо. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 10 хвилин.

5. Подаємо з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних сирних кексів.