Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 риба дорадо

Популярні новини зараз
ТЦК оштрафує ухилянтів і за кордоном: які суми доведеться віддати Гроші змусять повернути державі: українців попередили В Україні підвищать ще один комунальний тариф Українцям приготували подорожчання ще двох тарифів: за що доведеться платити більше
Показати ще

1 лимон

сіль і перець за смаком

1 пучок базиліка

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Добре очищаємо рибу. Виймаємо серединку і промиваємо. Половину широкого листа фольги змащуємо оливковою олією і кладемо рибу. Приправляємо її з двох сторін і натираємо маслом.

3. Нарізаємо половину лимона тонкими скибочками. Збризкуємо рибу лимонним соком, а скибочки і базилік кладемо в черево. Щільно загортаємо у фольгу і запікаємо на 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.