Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

200 г сулугуні

Популярні новини зараз
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 яйця

200 г сиру едам

2 яєчних білка

100 мл вершків

200 г сметани

3 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

петрушка

2 зубчики часнику

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Натираємо на тертці сир. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками і борошном. Додаємо сир, зелень, спеції, сіль і перець, часник і ретельно перемішуємо.

3. Білки збиваємо в піну і виливаємо тісто.

4. Викладаємо форму папером для випічки і виливаємо туди тісто. Випікаємо пиріг 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фінського чорничного пирога.