Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 головки ріпчастої цибулі

Популярні новини зараз
Банки посилять контроль за рахунками пенсіонерів: кому блокуватимуть картки Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Показати ще

2 яйця

100 г сметани

100 г борошна

1 ч. л. солі

100 мл рослинного масла

Приготування:

  1. Нарізаємо цибулю кільцями товщиною 6 мм
  2. Обдаємо в дуршлаці окропом.
  3. Щоб зробити кляр збиваємо яйця, сіль і сметану, додаємо борошно. Занурюємо кільця цибулі в кляр.
  4. Розігріваємо олію на сковороді і обережно обсмажуємо кільця з двох сторін до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в апельсинової глазурі.