Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г свинини

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

5 ст. л. соєвого соусу

10 зубчиків часнику

250 г томатної пасти

150 г сиру

сіль і зелень за смаком

Приготування:

1. Відокремлюємо м'ясо від кісток, нарізаємо на однакові шматки, відбиваємо молотком і приправляємо за смаком.

2. Кладемо м'ясо в каструлю, змащуємо соєвим соусом і томатною пастою. Залишаємо на 15 хвилин.

3. Розігріваємо духовку, викладаємо м'ясо на деко і випікаємо 30-40 хвилин. Тим часом нарізаємо часник і натираємо на тертці сир.

4. Коли м'ясо стане трохи рум'яним, кладемо на нього часник і залишаємо ще на 10 хвилин. Вимикаємо духовку і посипаємо сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога суфле.