Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

210 г фартофеля

Популярні новини зараз
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Показати ще

150 г буряка

150 г солоних огірків

100 г моркви

150 г цибулі

50 мл оливкової олії

4 г цукру

2 г солі

50 мл бальзамічного оцту

щіпка чорного перцю

Приготування:

1. Варимо та очищаємо овочі. Нарізаємо кубиками. Огірки нарізаємо скибочками. Цибулю півкільцями.

2. З'єднуємо овочі разом. Тим часом робимо заправку. Змішуємо бальзамічний оцет з оливковою олією, приправляємо. Додаємо в салат і ретельно перемішуємо. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.