Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Немає грошей, але є борг: як ТЦК стягуватимуть штрафи з ухилянтів В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

1 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. томатного соусу

700 г яловичого фаршу

100 г зеленого горошку

100 г консервованої кукурудзи

2 морквини

10 шт картоплі

10 мл молока

100 г вершкового масла

100 г сметани

сіль і перець за смаком

100 г свіжих грибів

3 ст. л. порізаної петрушки

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і білі гриби, обсмажуємо на середньому вогні 1-2 хвилини.

2. Коли цибуля стане прозорою додаємо фарш і перемішуємо.

3. Додаємо моркву, горошок, кукурудзу і томатний соус, приправляємо. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні 2-3 хвилини.

4. Тим часом варимо картоплю і збиваємо її міксером, змішавши з молоком, маслом і сіллю. Далі у формочки викладаємо пюре, а на нього фарш. Зверху накриваємо ще одним шаром пюре.

5. Випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.

6. Перел подачею прикрашаємо петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паштету з курячої печінки.