Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

500 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

25 г вершкового масла

210 мл вершків 35%

какао-порошок за смаком

Приготування:

1. Виливаємо вершки в невелику каструлю і нагріваємо на середньому вогні. Потім додаємо вершкове масло, помішуємо ложкою і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.

2. Додаємо в вершки шоколад. З допомогою вінчика розмішуємо поки шоколад повністю не розчиниться. Переливаємо все в миску і остуджуємо.

3. Далі робимо кульки з шоколадної суміші вологими руками. В чисту миску насипаємо какао і вмочаємо там кульки. Потім викладаємо цукерки на велике деко, з пергаментом.

4. Готові трюфелі зберігаємо в холодильнику, перед подачею ще раз посипаємо какао.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дуже шоколадного пирога.