Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

4 курячих філе

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

3 мандарина

100 г волоських горіхів

7 шт чорносливу

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1.Чорнослив заливаємо окропом і залишаємо на годину. Мандарини ретельно очищаємо від плівки і поділяємо на дольки.

2. Курячі грудки ріжемо уздовж. Потім гарненько відбиваємо і злегка приправляємо.

3. Волоські горіхи подрібнюємо в крихту і посипаємо м'ясо. Далі викладаємо чорнослив і мандарини. Зверху знову посипаємо горіхами.

4. Філе скручуємо в рулет і затягуємо плівкою. Кладемо рулет в пароварку і готуємо протягом 35-40 хвилин.

5. Готовий рулет остуджаємо і виймаємо з плівки. Нарізаємо на невеликі скибочки і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з часником і сиром.