Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

4 курячих філе

Популярні новини зараз
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

3 мандарина

100 г волоських горіхів

7 шт чорносливу

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1.Чорнослив заливаємо окропом і залишаємо на годину. Мандарини ретельно очищаємо від плівки і поділяємо на дольки.

2. Курячі грудки ріжемо уздовж. Потім гарненько відбиваємо і злегка приправляємо.

3. Волоські горіхи подрібнюємо в крихту і посипаємо м'ясо. Далі викладаємо чорнослив і мандарини. Зверху знову посипаємо горіхами.

4. Філе скручуємо в рулет і затягуємо плівкою. Кладемо рулет в пароварку і готуємо протягом 35-40 хвилин.

5. Готовий рулет остуджаємо і виймаємо з плівки. Нарізаємо на невеликі скибочки і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з часником і сиром.