Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 ч. л. каррі

Популярні новини зараз
Відрізняються платіжки за опалення: теплоенерго пояснили причини В Україні готують масштабну індексацію пенсій: на скільки підвищаться виплати Головне за 6 грудня: ТЦК гребуть тяжко-хворих, тарифи зростуть у 2026, а ПриватБанк зрізає ліміт пенсіонерам Штормити буде сильно і неодноразово: Україну в грудні накриє низка магнітних бур - дати
Показати ще

2 курячих грудки

1 головка цибулі

2 зубчики часнику

1 ст. л. томатної пасти

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на сковороді в олії на середньому вогні. Додаємо часник.

2. Карі перемішуємо з томатною пастою, додаємо до цибулі і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин.

3. Куряче філе нарізаємо на шматочки і кладемо в сковороду. Перемішуємо протягом 5 хвилин, потім додаємо воду, солимо і готуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєчні у помідорі.