Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

0,3 склянки оливкової олії

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

2 апельсина

2 склянки борошна

1,5 ч. л. розпушувача

щіпка солі

2 ч. л. соди

1,5 склянки цукру

4 яйця

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для випічки.

2. Розрізаємо апельсини на невеликі шматочки. У блендері дуже дрібно подрібнюємо, додаємо оливкову олію і знову збиваємо.

3. У мисці змішуємо борошно, розпушувач, соду і сіль. В іншій мисці збиваємо яйця і поступово додаємо цукор. Потім частинами додаємо апельсинову масу і борошно.

4. Випікаємо в духовці протягом 50-60 хвилин до готовності. Прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паштету з курячої печінки.