Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

0,3 склянки оливкової олії

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

2 апельсина

2 склянки борошна

1,5 ч. л. розпушувача

щіпка солі

2 ч. л. соди

1,5 склянки цукру

4 яйця

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для випічки.

2. Розрізаємо апельсини на невеликі шматочки. У блендері дуже дрібно подрібнюємо, додаємо оливкову олію і знову збиваємо.

3. У мисці змішуємо борошно, розпушувач, соду і сіль. В іншій мисці збиваємо яйця і поступово додаємо цукор. Потім частинами додаємо апельсинову масу і борошно.

4. Випікаємо в духовці протягом 50-60 хвилин до готовності. Прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт паштету з курячої печінки.