Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г сухого сиру

Популярні новини зараз
Баба Ванга передбачала глобальні зміни у 2026 році: названо страшні дати Три черги одночасно: українцям показали жорсткі графіки відключення світла ТЦК дали 7 днів: кого мобілізують навіть з відстрочкою чи броню Осінніх канікул не буде: школярам доведеться навчатися без перерви на відпочинок
Показати ще

3 ст. л. кукурудзяного борошна грубого помелу

1 ст. л. коричневого цукру

½ ч. л. меленої кориці

1 яйце

1 ч. л. екстракту мигдалю

брусничне варення за смаком

1 ст. л. лимонної цедри

Приготування:

1. Викладаємо сир в миску, додаємо яйце. Висипаємо цукор, потім розтираємо сир в однорідну пасту.

2. Далі додаємо цедру лимона, перемішуємо з мигдальним екстрактом. Додаємо корицю і кукурудзяну муку. Дуже ретельно перемішуємо тісто.

3. З тіста формуємо круглі сирники. Кожен занурюємо в кукурудзяне борошно і обсмажуємо на розігрітій широкій сковороді до золотистого кольору.

4. На кожну тарілку кладемо 3-4 ст. л. варення, а зверху викладаємо сирники. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки каррі з томатною пастою.