Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г філе індички

Популярні новини зараз
Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Від 132 до 110 кілограм: співачка alyona alyona показала себе до і після схуднення Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші
Показати ще

1 головка цибулі

300 г вешенкі

1 зубчик часнику

200 мл вершків

½ ч. л. вустерширського соусу

50 мл коньяку

сіль і перець за смаком

1 ч. л. гірчиці

Приготування:

1. Нарізаємо груди індички поперек волокон на стейки. Приправляємо.

2. Стейки обсмажуємо на сильному вогні по хвилині з кожної сторони. Відкладаємо в сторону.

3. Тонко нарізаємо цибулю, обсмажуємо на тій же сковороді протягом 5 хвилин. Гливи кидаємо на сковорідку, додаємо часник. Смажимо, постійно помішуючи, ще 5 хвилин.

4. Додаємо чайну ложку гірчиці, трохи вустерширського соусу, перемішуємо, бризкаємо краплею коньяків і підпалюємо.

5. Коли коньяк вигорить, додаємо вершки і стейки. Тримаємо разом на сковороді ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гаспачо з винним оцтом.