Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

100 г цукру

10 г ванільного цукру

80 г сметани

2 яйця

1 ч. л. розпушувача

50 г меленого мигдалю

¼ ч. л. солі

175 г борошна

150 г вишні

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Прямокутну форму для випічки викладаємо пергаментом.

2. Змішуємо в мисці віночком яйця, сметану, цукор, сіль, ванільний цукор, масло, мигдаль. Просіваємо зверху борошно і розпушувач, добре розмішуємо. Далі перекладаємо тісто в форму і вирівнюємо. Зверху викладаємо заморожену вишню і злегка придавлюємо.

3. У мисці змішуємо мигдаль, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. масла і 2-3 ст. л. борошна, перетираємо в крихту і посипаємо зверху пиріг.

4. Випікаємо пиріг до злегка золотистого зверху кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного сирного пирога з фініками.