Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кролик

Популярні новини зараз
Що приготувати, коли немає світла: кілька ідей, які не потребують наявності плити Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
Показати ще

400 мл темного пива

200 г чорносливу

2 головки цибулі

1 ст. л. гірчиці

1 стебло чебрецю

лавровий лист за смаком

50 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Поділяємо кролика на шматки, обсмажуємо в олії до золотистого кольору, приправляємо. Через 5 хвилин виймаємо кролика з сковороди.

2. Обсмажуємо крупно нарізану цибулю в тій же сковороді.

3. Додаємо темне пиво, чебрець, лавровий лист, чорнослив і гірчицю. Варимо на повільному вогні 15 хвилин. Далі кладемо в соус кролика і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні протягом 45-60 хвилин. Подаємо з яблучним соусом або картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.