Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

500 г пісочного печива

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

200 г вершкового масла

3 ст. л. какао-порошку

1 банка згущеного молока

Приготування:

1. Ламаємо печиво на невеликі шматочки. Додаємо трохи м'якого масла і добре перемішуємо.

2. Потім додаємо какао і згущене молоко. Перемішуємо. З цієї маси робимо 5-6 ковбасок.

3. Кожну ковбаску загортаємо у плівку і залишаємо в морозильнику на 3-4 години.

4. Готові ковбаски нарізаємо шматочками і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.