Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз
Пенсії в Україні зростуть: хто отримає додаткові 2000 гривень Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК В Україні підвищать ще один комунальний тариф ПриватБанк блокує карти українців після цієї операції: "Платив роками за кожен місяць"
Показати ще

200 г плавленого сиру

400 г картоплі

150 г цибулі

180 г моркви

вершкове масло за смаком

сіль і перець за смаком

зелень і лавровий лист за смаком

Склад:

1. У 3-літрову каструлю кладемо м'ясо і заливаємо воду. Коли бульйон почне кипіти, додаємо 1 чайну ложку солі, перець, 2-3 шт лаврового листа. Варимо протягом 20 хвилин, потім виймаємо м'ясо.

2. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. М'ясо нарізаємо великими шматками. Плавлений сир натираємо на тертці.

3. У киплячий бульйон додаємо картоплю і варимо 5-7 хвилин. Тим часом робимо зажарку на вершковому маслі. Спочатку кладемо цибулю, потім моркву. Приправляємо і додаємо в суп. Потім варимо ще 7 хвилин.

4. Додаємо м'ясо, варимо 3-4 хвилин, додаємо сир і добре перемішуємо. Вимикаємо вогонь.

5. Перед подачею прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.