Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

1 банка згущеного молока

Популярні новини зараз
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

100 г цукру

8 ст. л. борошна

100 г вершкового масла

½ кг сметани

1 ст. л. какао

1 ч. л. соди

2 яйця

Приготування:

1. Масло і яйця збиваємо. Додаємо згущене молоко і збиваємо.

2. Просіваємо борошно, гасимо соду оцтом і додаємо в тісто. Дуже ретельно перемішуємо.

3. Готове тісто ділимо на 2 частини, в одну з них додаємо какао і перемішуємо.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо 2 форми маслом і випікаємо в них 2 коржа близько 20 хвилин.

5. Для крему збиваємо сметану з цукром. Готові коржі розрізаємо на 2 частини і зрізаємо боки. Всі окрім нижнього коржі проколюємо виделкою. Намазуємо їх кремом і складаємо один на одного. Залишки коржів подрібнюємо в крихту і посипаємо сметанник. Даємо постояти одну ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої ковбаски до чаю.