Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг листкового тіста

Популярні новини зараз
Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році
Показати ще

500 г фаршу

300 г сиру

300 г сиру бринза

1 пучок кропу

1 пучок петрушки

2 головки цибулі

2 яйця

Приготування:

1. Обсмажуємо фарш до готовності. Потім обсмажуємо 2 цибулини і додаємо їх у фарш разом з тертим сиром, бринзою, зеленню і сирими яйцями.

2. Половину тіста викладаємо на деко. Зверху обережно кладемо начинку і накриваємо другою половиною тіста. Ретельно закриваємо краї і проколюємо кілька разів виделкою. Зверху змащуємо яйцем.

3. Випікаємо в духовці до утворення золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.