Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг листкового тіста

Популярні новини зараз
Кого заберуть в армію у січні 2026 року: повний список категорій Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло Не тільки індексація: пенсіонерам готують нове підвищення виплат Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
Показати ще

500 г фаршу

300 г сиру

300 г сиру бринза

1 пучок кропу

1 пучок петрушки

2 головки цибулі

2 яйця

Приготування:

1. Обсмажуємо фарш до готовності. Потім обсмажуємо 2 цибулини і додаємо їх у фарш разом з тертим сиром, бринзою, зеленню і сирими яйцями.

2. Половину тіста викладаємо на деко. Зверху обережно кладемо начинку і накриваємо другою половиною тіста. Ретельно закриваємо краї і проколюємо кілька разів виделкою. Зверху змащуємо яйцем.

3. Випікаємо в духовці до утворення золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.