Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 ч. л. розпушувача

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

4 груші

200 г борошна

150 г цукру

150 мл молока

80 г вершкового масла

100 г гіркого шоколаду

2 яйця

Приготування:

1. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо, а жовтки ретельно перемішуємо з цукром.

2. Збиваємо вершкове масло. Після обережно додаємо жовтки і цукор, молоко, борошно і розпушувач. Потроху вмішуємо в тісто білки.

3. Поділяємо тісто на 2 частини. В одну з них натираємо шоколад і перемішуємо.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для випічки. В першу чергу виливаємо шоколадне тісто, потім викладаємо половину груш. Зверху доливаємо друге тісто і на нього кладемо груші.

5. Випікаємо протягом 40 хвилин. Даємо охолонути 2 години і прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.