Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г цукіні

Популярні новини зараз
Відстрочка не допоможе: ТЦК можуть відправити на ВЛК навіть з "бронею" - кого це торкнеться Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні
Показати ще

1 яйце

40 г борошна

сіль за смаком

100 г вершкового сиру

100 г слабосоленого лосося

Приготування:

1. Натираємо на крупній тертці кабачок, солимо і залишаємо на 5 хвилин.

2. Прибираємо зайвий сік з кабачків за допомогою серветки.

3. Змішуємо кабачки з яйцем і борошном за допомогою виделки.

4. Вафельницю змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї тісто.

5. Обсмажуємо вафлі на середньому вогні протягом 5-6 хвилин. Подаємо з лососем і вершковим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої овочевий лазаньї.