Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Рецепти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

¾ склянки цукру

2 ст. л. меду

3 яйця

1 лимон

200 г сметани

1 ч. л. соди

250 г джему

Приготування:

1. У мисці збиваємо яйця, цукор, мед, соду і борошно. Потім викладаємо на змащене деко і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору.

2. Ви можете використовувати різні варіанти начинок. 1) Збиваємо сметану і цукор. 2) Натираємо лимон з шкіркою і змішуємо з цукром. 3) Просто додаємо будь-яке варення.

3. Готовий бісквіт змащуємо начинкою і звертаємо в рулет.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних слойок з вівсянки з хурмою.