Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

3 курячих філе

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

150 г рисової локшини

1 огірок

1 цибулина

1 морква

соєвий соус за смаком

1 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1.Філе нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в соєвому соусі протягом 1-2 годин.

2. Варимо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину дуже добре промиваємо в холодній воді.

3. Очищаємо огірок нарізаємо його тонкою соломкою. Натираємо на тертці моркву, нарізаємо цибулю.

4. Розігріваємо сковороду з олією, додаємо цибулю, моркву й огірки. Обсмажуємо все в перебігу декількох хвилин.

5. Додаємо до овочів курку і маринад. Тушкуємо до готовності, і якщо необхідно додаємо маринад.

6. Викладаємо курку і локшину на терілку. Перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаників з дитинства.