Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

3 курячих філе

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

150 г рисової локшини

1 огірок

1 цибулина

1 морква

соєвий соус за смаком

1 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1.Філе нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в соєвому соусі протягом 1-2 годин.

2. Варимо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину дуже добре промиваємо в холодній воді.

3. Очищаємо огірок нарізаємо його тонкою соломкою. Натираємо на тертці моркву, нарізаємо цибулю.

4. Розігріваємо сковороду з олією, додаємо цибулю, моркву й огірки. Обсмажуємо все в перебігу декількох хвилин.

5. Додаємо до овочів курку і маринад. Тушкуємо до готовності, і якщо необхідно додаємо маринад.

6. Викладаємо курку і локшину на терілку. Перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаників з дитинства.