Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
Показати ще

2 склянки борошна

1,5 склянки йогурту

1 ч. л. розпушувача

½ ч. л. солі

¼ склянки цукру

3 яблука

рослинне масло за смаком

¼ ч. л. меленої кориці

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Гарненько збиваємо яйця і змішуємо в мисці з йогуртом. В іншій мисці змішуємо борошно, розпушувач, сіль і цукор. Після цього змішуємо з яєчною сумішшю.

2. Натираємо на тертці яблука і додаємо разом з корицею в тісто.

3. Розігріваємо сковороду і додаємо рослинне масло. 1 оладок це 1 столова ложка тіста. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін.

4. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт осторого гарячого шоколаду.