Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 мл курячого бульйону

Популярні новини зараз
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Показати ще

150 г кускуса

4 солодких перця

1 головка цибулі

2 ст. л. оливкової олії

1 цукіні

200 г помідорів

½ ч. л. материнки

40 г петрушки

сіль і перець за смаком

200 г сиру фета

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Заливаємо киплячим бульйоном кускус. Перемішуємо і даємо бульйону вбратися.

2. Зрізаємо з перців верхівки, виймаємо насіння. У великій каструлі доводимо подсоленую воду до кипіння і варимо в ній перці протягом 5 хвилин. Виймаємо і відразу опускаємо в миску з холодною водою.

3. Цибулю і кабачок тоненько нарізаємо. Кладемо в сковороду з олією і тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Додаємо нарізані помідори, петрушку і материнку. Тушкуємо ще 5 хвилин і знімаємо з вогню. У сковороду додаємо кускус і фету, приправляємо і перемішуємо.

4. Начиняємо цією масою перці, ставимо на деко і запікаємо близько 20 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт райдужної форелі в грибному соусі.