Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

450 г картоплі

Популярні новини зараз
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть "ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Показати ще

1 зубчик часнику

150 мл вершків 40%

25 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

мускатний горіх за смаком

Приготування:

1. Картоплю чистимо і нарізаємо. Заливаємо холодною водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю.

2. Шарами викладаємо картоплю в форму, змащену вершковим маслом. Зверху посипаємо часником, перцем і сіллю.

3. Вершки змішуємо з молоком, заливаємо картоплю, посипаємо зверху мускатним горіхом кладемо шматочки масла. Розігріваємо духовку до 150 градусів і запікаємо гратен протягом 1,5 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.