Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою
Показати ще

1 банка сметани

2 ст. л. цукру

3 яйця

2 ст. л. манної крупи

250 г шпинату

2 ст. л. рослинного масла

25 г сиру

Приготування:

1. У сир додаємо яєчні жовтки, 2 ст. л. розтопленого масла, цукор, сіль, манку. Гарненько перемішуємо дерев'яною ложкою. Дрібно нарізаємо шпинат і перемішуємо з сиром.

2. Збиваємо в піну вершки і змішуємо з сирною масою. Викладаємо на змащену маслом сковороду, змащуємо поверхню сметаною, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 25-30 хвилин.

3. Готовий пудинг викладаємо на блюдо, поливаємо маслом і подаємо з холодною сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучних оладок з корицею.