Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Склад:

1 банку консервированого тунця

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

8 шматків хліба для тостів

200 р сиру

рожевий перець за смаком

½ ч. л. каперсів

20 г вершкового масла

½ огірка

Приготування:

1. Тунця викладаємо разом з соком в миску і подрібнюємо руками. Посипаємо рожевим перцем, додаємо каперси і перемішуємо. Викладаємо тертий сир і знову перемішуємо.

2. На сковороді злегка підсмажуємо хліб з обох сторін. Потім злегка змащуємо все шматки вершковим маслом, викладаємо тнцовую суміш, з'єднуємо половинки і знову кладемо на сковороду. Тримаємо пару хвилин під кришкою.

3. Готові сендвічі розрізаємо по діагоналі.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.