Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Склад:

1 банку консервированого тунця

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

8 шматків хліба для тостів

200 р сиру

рожевий перець за смаком

½ ч. л. каперсів

20 г вершкового масла

½ огірка

Приготування:

1. Тунця викладаємо разом з соком в миску і подрібнюємо руками. Посипаємо рожевим перцем, додаємо каперси і перемішуємо. Викладаємо тертий сир і знову перемішуємо.

2. На сковороді злегка підсмажуємо хліб з обох сторін. Потім злегка змащуємо все шматки вершковим маслом, викладаємо тнцовую суміш, з'єднуємо половинки і знову кладемо на сковороду. Тримаємо пару хвилин під кришкою.

3. Готові сендвічі розрізаємо по діагоналі.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.