Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

300 г борошна грубого помелу
1 ч. л. солі
½ ст. л. розпушувача
1 ст. л. насіння анісу або фенхеля
1 ч. л. меду
30 г масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще
  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. Насипаємо борошно у велику миску. Додаємо сіль, розпушувач, насіння анісу, мед і масло. Ретельно перемішуємо, потім повільно починаємо додавати 175 мл води, помішуючи, поки у нас не буде м'якого тіста.
  3. Далі щедро розсипаємо борошно на робочій поверхні і розкачуємо тісто, поки воно не стане тонким.
  4. Вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 20 см - повинно вийти 6 - 8 кружечків. Вирізаємо невеликі отвори в середині гуртків.
  5. Поміщаємо хлібці на деко і наколюємо кожен з них виделкою.
  6. Випікаємо в духовці до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.